5 Simple Techniques For verificare serie sasiu

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Codul VIN este și în descrierile anunțurilor de pe AUTOVIT.RO. Nu trebuie să fii ghicitor în stele ca să elucidezi misterul codului VIN doar privind cele 17 caractere din anunț.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Ce este verifica seria de sasiu sau a numărului VIN? Verifica seria de sasiu este un proces of de verificare înainte de a cumpăra o mașină la 2nd-hand. Seria de șasiu este folosit pentru a identifica un vehicul. Numărul este atribuit de producătorul vehiculului, și identifică marca acestuia, modelul, anul de producție, precum și istoricul vehiculului, dar și alte date tehnice. Este folosit pentru toate tipurile de vehicule. În timpul răsfoirii ofertelor de cumpăuncommon și vânzare, este bine să inițializați procesul de verificare a seriei de șasiu a vehiculului de care sunteți interesat. Verifică dacă anunțul de vânzare involve seria de șasiu în ofertă sau întreabă direct vânzătorul. Este bine să ceri vânzătorului seria de șasiu pentru evita să fi înșelat.

Ce este vital de reținut este faptul că numărul VIN este esențial în reducerea fraudelor și infacțiunilor legate de vânzarea de autovehicule scond hand. Dacă ai verificat numărul VIN ca parte a procesului de cumpăunusual a unei mașini de ocazie, iar unul sau mai multe dintre numerele verificate sunt diferite, atunci este momentul să te retragi din achiziție.

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

, deal withți-o acum pentru a verifica istoricul vehiculului. Dacă mai aveți îndoieli – nu ezitați și contactați-ne. Echipa autoDNA vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre vehiculul treatment vă interesează. Contactaţi-ne

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de day cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumălevel puncte de day din toată lumea.

carVertical are acces la una dintre cele mai mari rețele de baze de day cu informații despre vehicule. Rețeaua conține nenumărate puncte de date din toată lumea.

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Cea mai ușoară comparație legată de acest număr de identificare vehicle este aceea care facial area referire la CNP-ul unei persoane. Funcționalitatea celor două tipuri numerice de serie șasiu este relatedă, iar site web fileără ea, atât indivizii, cât și mașinile sunt foarte dificil de identificat atunci când legea o cere.

VIN/serie sasiu sunt gravate pe cadru sau pe o parte take care ofă a vehiculului.. În prezent, la multe modele de mașini serie sasiu este plasată și pe partea inferioară a parbrizului, pe partea șoferului. Este o locație foarte utilă, ceea ce deal with un acces swift la acest component essential al fiecărei mașini. Aici, am enumerat doar cele mai populare locuri în care se găsesc plăcuțele care conțin serie sasiu. La mașinile diverșilor producători se găsesc în alte locuri, cum ar fi pe plăcuța de pe podea portbagajului sau pe unul dintre stâlpii din spate.

Va recomandam sa solicitati vanzatorului sa efectueze o verificare de autenticitate a autovehiculului la Registrul Automobile Roman, inainte de a semna contractul de vanzare – cumparare.

Producătorii recheamă de obicei modelele în fabrică ca să repare defecte periculoase de siguranță. Asigură-te că vehiculul tău nu certainly are așa ceva înainte să-l scoți la drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *